KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

A Mester szavai

 

Az új áramlása

A Mestertől — Benjamin Creme által
2015. június 16.

"A következő hónapokat egyesek nehezebbnek fogják érezni, mint amit valaha is megéltek, és ezért kutatnak a legkisebb reménysugár, vagy az erők csökkenésének a jelei után, mert nem érzik még elég erősnek magukat az újhoz.

Ugyanakkor másoknál a saját találékonyság és kreativitás fokozódó érzését idézi az új elő, bár meglehet, hogy ez nem felel meg a valóságnak. Minden nagyon gyors mozgásban van az új korszak felé, amelyet a vízöntő minőségei jellemeznek, akkor is, ha a történtek különbözőképpen lesznek értelmezve. A kihatásai mindenesetre hatalmasak lesznek.

De hogyan is reagáljanak erre az emberek? Úgy, hogy tudatosítsátok, hogy ez egy további lépés az új időbe vezető úton és ezzel a hozzáállással készüljetek a nagy tanító visszatérésére. Nyissátok ki a szívetek és értelmetek kapuit és álljatok készen az új áramlására. "

A Mester a bölcsesség mesterei hierarchiájának egy idősebb tagja. Neve bizonyos okok miatt még nem hozható nyilvánosságra, csak annyi, hogy ezoterikus körökben valószínűleg jól ismert. Benjamin Creme állandó telepatikus kapcsolatban áll vele, és a Mester cikkeit diktálás útján kapja meg.

 

2015. január/február
2015. március
2015. április
2015. május
2015. június
2015. július/augusztus
2015. szeptember
2015. október
2015. november
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak