KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

SHARE International

A SHARE International folyóirat 1983 óta jelenik meg Londonban, és 2014. májusában került bevezetésre Magyarországon. Rendszeresen közöl új híreket és gondolatokat, ezoterikus tanokhoz fűzött magyarázatokat a bölcsesség egyik mesterétől, a világ tanítójáról, Maitreyáról. Olyan hírekkel, eseményekkel és témakörökkel foglalkozik, amelyek Maitreya szemében elsőbbséget élveznek, mint például az elegendő és egészséges táplálkozás, a mindenki számára megfelelő életkörülmények, az egészségügyi ellátás, az oktatás, valamint a világ ökológiai egyensúlyának fenntartása. A folyóirat egy állandó rovatában Benjamin Creme rendszeresen válaszol az olvasók által feltett kérdésekre.
A Share International egységbe foglalja az új idők két legjelentősebb gondolkodási irányzatát: a politikai és a spirituális, vagy más szóval, szellemi gondolkodásmódot. Rámutat mindannak a szintézisére, amely a ma világszerte megfigyelhető politikai, társadalmi, gazdasági és szellemi változások alapját alkotja. Gyakorlati cselekvéssel és együttműködéssel igyekszik hozzájárulni a világ átformálódásához az igazságosság és együttérzés szellemében.

 

 
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak