KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

A Mester szavai

 

A legmagasabb ajándéka

A Mestertől — Benjamin Creme által
2015. május 10.

"Az emberek röviddel egy olyan kinyilatkoztatás előtt állnak, amely a diszharmonikus hangokat és beállítódásokat hamarosan érvényteleníteni fogja. A saját létezésük értelmét és célját világosabban felismerik és megtapasztalják majd, olyan módon, hogy ez az ismeret tudatosulni fog bennük. Hamar, már nagyon hamar, szinte egyik napról a másikra hatalmas fejlődésen mennek majd keresztül az emberek.

Ez az új ismeret sokunkat fog elgondolkodtatni és meglepni, de egyben arra is inspirál, hogy meggondoljuk magunkat és teljesen megváltoztassuk nézőpontunkat. Ezáltal az emberek új értéket fognak tulajdonítani annak, amit ők az élet értelmének és céljának neveznek. A nagyobb komolyság és egyben az öröm adja majd az elképzeléseik és gyakorlataik alaphangját és ez ahhoz fog vezetni, hogy mindannyian egy új társadalmi rend iránt érdeklődjenek és abban részt is vegyenek. Nincs már messze ez az idő. A nagy tanító türelmetlenül várja, hogy bemutatkozhasson a világnak és a saját jelenlétével hivatalosan is megtisztelje azt.

Ne féljetek. Már születőben van egy új világ, ami vissza fogja adni az emberek bizakodását és bátorságát. "

A Mester a bölcsesség mesterei hierarchiájának egy idősebb tagja. Neve bizonyos okok miatt még nem hozható nyilvánosságra, csak annyi, hogy ezoterikus körökben valószínűleg jól ismert. Benjamin Creme állandó telepatikus kapcsolatban áll vele, és a Mester cikkeit diktálás útján kapja meg.

 

2015. január/február
2015. március
2015. április
2015. május
2015. június
2015. július/augusztus
2015. szeptember
2015. október
2015. november
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak