KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

A Mester szavai

 

Az új jövetele

A Mestertől — Benjamin Creme által
2015. február 8.

"Az előttünk álló időszak – tekintettel az elkövetkezendő politikai, gazdasági és szociális változások gyorsaságára és sokféleségére – sokak számára nagyon zavarosnak tűnik majd.

Ez legfőbb reakcióként aggodalmat és döbbenetet fog kiváltani bennük. Így sokan, a változásoktól lenyűgözve élik majd meg az átalakulóban lévő társadalom jeleit, míg mások félelemmel és elutasítással állnak az újjal szemben. És az emberek minden téren nagyon óvatosak lesznek, mert nem tudják, hogy melyik irányt válasszák.

Ez a hozzáállás azonban nem fog sokáig tartani. Az emberek fel fogják ismerni, hogy a világ, amelyben élnek, most alapjaiban változik, ami az eddigi és általuk képviselt meggyőződéseket és értékeket komoly próba elé állítja.

Ezért az emberek elkezdenek majd a régiből az újat megalkotni, és egyre inkább bebizonyítani, hogy képesek az új idő kihívásainak is megfelelni. "

A Mester a bölcsesség mesterei hierarchiájának egy idősebb tagja. Neve bizonyos okok miatt még nem hozható nyilvánosságra, csak annyi, hogy ezoterikus körökben valószínűleg jól ismert. Benjamin Creme állandó telepatikus kapcsolatban áll vele, és a Mester cikkeit diktálás útján kapja meg.

 

2015. január/február
2015. március
2015. április
2015. május
2015. június
2015. július/augusztus
2015. szeptember
2015. október
2015. november
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak