KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

A Mester szavai

 

Engedjétek el a változásoktól való félelmet

A Mestertől — Benjamin Creme által
2001. januári üzenet, aktualitása ma is érvényes.

"Sokan várják már a világ tanítóját abban a reményben, hogy az áthidalhatatlannak tűnő problémákat megoldja. Úgy érzik, hogy az Ő bölcs döntésében és vezetésében teljesen megbízhatnak. Ez kétségtelenül így is van. Ő valóban egy bölcs tanácsadó és jó, ha az emberek a tanácsait bizalommal követik. De az emberi történésekbe való beavatkozásának, a kozmikus törvények határokat szabnak. Ugyanis tudni kell, hogy ezek a törvények tiltják a beavatkozást, az emberiség szabad akaratának a megsértését. Ez azt jelenti, hogy az emberiségnek saját magának kell a döntést a változásaihoz megtenni, és ahogy Maitreya mondja:

„Én csak a tervező mérnök vagyok, és ti vagytok - kedves barátaim és testvérim - az örömteli építészei az igazság sugárzó templomának”. [Maitreya 65. üzenetéből]

Maitreya egyszerű szavakkal fogja majd a problémák megoldását megfogalmazni, a béke és a szeretet útját tanítani. Így az emberiség látni fogja, hogy mindkettő lehetővé válik, mihelyt az emberek a megosztás és az igazságosság törvényét élik. Hisz az emberiség már maga is tudja, hogy a törvényei már nem érvényesek, mert hogy lehet, hogy a bőség idejében a bűnözés ilyen félelmetesen nő, és milyen érthetetlen, hogy ebben a bőségben nem minden ember boldog. Maitreya már alig bírja nézni, hogy az emberiség ilyen félelemben és minden remény nélkül él.

De mivel a változástól való félelem és bizonytalanság a reális hozzáállást az újhoz gátolja, az emberiség még mindig az elavult formákkal kínlódik. Így az igazán sürgős problémákat nem is veszik észre, és egyre jobban sodródnak a szakadék széle felé. Hisz félelemmel telt minden gondolat és cselekvés, ezért is nehéz minden változás, pedig ez ma fontosabb lenne, mint valaha. De mint ahogy látni is fogjátok, Maitreya a változást ugyan ajánlani fogja, de az embereknek saját maguknak is kell ezt kívánni. Így a változások gyorsaságát és milyenjét az emberek fogják megszabni, és ezáltal fog a kozmikus törvény is érvényesülni.

Maitreya segít legyőzni a félelmet, ezt a sokfejű szörnyet, és meg fogja mutatni, hogy az új világ felépítésénél nincs mitől félni. Ma még ugyan sokan kételkednek abban, hogy egy ilyen új világ egyáltalában lehetséges lehet, de Maitreya tudja, hogy sok millió ember vágyik már mindarra a változásra, arra a világra, amit Ő felmutat. Várják a szavait, a hangját, a felhívását az igazsághoz. Így az új világ építésének, az emberek reményei is részei, hogy egy ősrégi vágy, a béke és az igazság végre teljesülhessen.

Így lesznek ezek a kívánságok és gondolatok is egyre konkrétabbak és megérintik az emberek szívét, ami által a jövő már most elkezdődik. A világ készen áll Krisztus jövetelére, mint eddig még sohasem, és ezt a rendkívüli eseményt nem tudja már semmi sem megakadályozni. Az utolsó előkészületek ebben a pillanatban is folynak, és Maitreya a Krisztus, a Világtanító, a szeretet Ura, hamarosan közöttünk lesz. "

A Mester a bölcsesség mesterei hierarchiájának egy idősebb tagja. Neve bizonyos okok miatt még nem hozható nyilvánosságra, csak annyi, hogy ezoterikus körökben valószínűleg jól ismert. Benjamin Creme állandó telepatikus kapcsolatban áll vele, és a Mester cikkeit diktálás útján kapja meg.

 

2015. január/február
2015. március
2015. április
2015. május
2015. június
2015. július/augusztus
2015. szeptember
2015. október
2015. november
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak