KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

A Mester szavai

 

A törvény igazságossága

A Mestertől — Benjamin Creme által
2015. március 8.

"Az emberek egy átalakulóban lévő világban élnek, amit normaként kell elfogadniuk. Ugyan némelyek számára fenyegetőnek és helytelennek tűnhetnek majd ezek a változások, miközben mások, mindenekelőtt a fiatalok, tárt karokkal fogadják majd őket.

De biztosak lehettek benne, hogy ezek mindenki számára – bármit is gondol erről – jó irányba vezető változások lesznek, mert korunk szükségleteit tükrözik vissza, így elkerülhetetlenek és igazságosak. Az embereknek fel kell ismerniük, hogy ők maguk teremtették meg azokat a körülményeket, amelyeknek köszönhetően most ezek a változások az életükre hatnak. És egy reális gondolkodásmóddal, zökkenőmentesen fogják majd az újkorba való átmenetet megélni.

Tanácsunk az emberek számára így a következő: Ne vesztegessétek az időtöket arra, hogy láthatatlan erőket hibáztattok, hanem tudatosítsátok magatokban, hogy mivel tudtok ti magatok hozzájárulni a most történő átalakuláshoz. Mert biztosak lehettek abban, hogy a változások eredményei mindenkit lelkesedéssel fognak majd eltölteni. "

A Mester a bölcsesség mesterei hierarchiájának egy idősebb tagja. Neve bizonyos okok miatt még nem hozható nyilvánosságra, csak annyi, hogy ezoterikus körökben valószínűleg jól ismert. Benjamin Creme állandó telepatikus kapcsolatban áll vele, és a Mester cikkeit diktálás útján kapja meg.

 

2015. január/február
2015. március
2015. április
2015. május
2015. június
2015. július/augusztus
2015. szeptember
2015. október
2015. november
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak