KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

Maitreya kéz lenyomata

 
Nyomtatható változat
  

Maitreya keze

Maitreya kezének a lenyomata egy barcelonai fürdőszoba tükrén, nem egyszerű kézlenyomat, hanem háromdimenziós kép, amely Maitreya szándékának megfelelően jelent meg, hogy ezzel a rendelkezésünkre bocsásson egy eszközt, amellyel az energiájáért folyamodhatunk. Magának a fotónak nincs energetikai kisugárzása, de kérni lehet vele Maitreya segítségét.

Gyógyító hatás

A képnek rendkívüli gyógyító hatása van, de talán másként, mint ahogy Ön gondolja. A kézlenyomat olyan eszköz, amellyel lehívhatja Maitreya gyógyító energiáját. A víz, amelyet Maitreya a világ több pontján fakasztott, a Vízöntő energiájával van áthatva – vagyis az energia a vízben található. A kézlenyomat esetében ez nem így van. Ha ráteszi a kezét, vagy egyszerűen csak nézi a képet, és közben áldást, gyógyulást vagy segítséget kér Maitreyától, akkor ezzel – a karma törvényeinek keretén belül – előhívja Maitreya energiáját. Vagyis a kép Maitreya segítségének a forrása. Ha Ön egy nagyobb autót vagy nagyobb házat kér tőle, nem feltétlenül fogja megkapni, de ha a kérése nem lépi át a karma keretét, lehetséges, hogy teljesülni fog.

 

 
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak