KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

Az idők jelei

 

1991 végén Maitreya megkezdte „megjelenéseinek” sorozatát – hasonlóan, mint Nairobiban, Kenyában. Ott úgy jelent meg 1988. június 11-én egy nagy ima-összejövetelen, mint egy csoda „a semmiből”; ezen a rendezvényen le is fényképezték őt. Emberek ezrei hallgatták szavait (helyi nyelven), és rögtön Krisztust látták benne.

Azóta sok országban észlelnek hasonló eseményeket, így egyre több ember szerez bizonyítékot jelenlétéről, és ez remélhetőleg reakcióra fogja késztetni a médiát is. Maitreya azt várja, hogy ezáltal közelebb kerül a Kinyilvánítás Nagy Napja, és ő félreérthetetlenül mint világtanító jelenhet majd meg. Ezzel egyidejűleg az egész emberiségre átmenetileg „egy magasabb mentális energiát fog árasztani”, hogy szavait mindenki saját magában és a saját nyelvén hallja. Akkor mindenki megtudja majd, hogy a világtanító itt van most köztünk.

Nyugaton egyre több sajátságos fizikai jelenség történik, amelyeket a tudomány nem tud meggyőzően megmagyarázni: fénykeresztek tűnnek fel lakások ablakaiban, vérző és könnyező szentek jelennek meg, betegek, akikről az orvosok már lemondtak, csodálatos módon meggyógyulnak, istenszobrok tejet „isznak” a hindu templomokban. Jó néhány ilyen esemény nagy érdeklődést kelt, azonban sokat figyelmen kívül hagy a média és a közvélemény. Számos, megmagyarázhatatlan jelenség segíti az emberiség fejlődését, mert világossá teszik, hogy spirituális világegyetemben élünk, és ennek a szellemi valóságnak a küldöttei csodákon keresztül nyilvánítják ki üzenetüket a fizikai síkon.
Marianagar (India), Kármelita kápolna, 2012.07.04-től 3 napon keresztül.

Constanta (Románia), 2012.04.19.
2008. december 12-én Benjamin Creme bejelentette, hogy a közeli jövőben hatalmas erejű, csillagszerű fény fog megjelenni az égen, és éjjel-nappal látható lesz a világ minden pontján. A fény Maitreya visszatérését jelzi. 2009 januárjától számos hír és leírás érkezik az egész világból erről a "csillagról", amelyeket a Share International, a Youtube és a média rendszeresen közzétesz. A legutóbb közzétett "csillag"-észlelés 2014.01.03-án történt a Sierra Nevada hegység lábánál (Nevada, USA).

 

 
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak