KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

A Mester szavai

 

Az előttünk álló év

A Mestertől — Benjamin Creme által
2015. január 12.

"Valamikor, ennek az évnek a vége felé, már látható lesz a világ különböző részein is, a bekövetkező változások kezdete. Ami eddig károsnak tűnt, az végül hasznossá fog válni. Nagyon valószínű, hogy az éhezés és a gyűlölet is, egyre kevésbé fogja már az újságok címlapjait uralni. A jelenleg uralkodó látásmód, a hihetetlen düh és kegyetlenség, hamarosan, de legalább részben, szintén nyugodtabb alaphangulatra fog változni.

A félreértések elkerülése végett: ez még nem jelenti azt, hogy a nehéz időszaknak vége van. Az emberiség előtt még nehéz idők állnak, és ennek így is kell lennie, hiszen az emberiség maga teremtette meg ennek az előfeltételeit. De ez nem fog sokáig tartani. A jótékony Vízöntő-energiák felgyorsítják a megújulási folyamatot, és a jövőnk alapját ebben kell látnunk.

Az emberiség változásra vár – és a változás jönni is fog, akár szívesen látjuk, akár nem. Tehát nincs ok a félelemre, minden jóra fog fordulni! "

A Mester a bölcsesség mesterei hierarchiájának egy idősebb tagja. Neve bizonyos okok miatt még nem hozható nyilvánosságra, csak annyi, hogy ezoterikus körökben valószínűleg jól ismert. Benjamin Creme állandó telepatikus kapcsolatban áll vele, és a Mester cikkeit diktálás útján kapja meg.

 

2015. január/február
2015. március
2015. április
2015. május
2015. június
2015. július/augusztus
2015. szeptember
2015. október
2015. november
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak