KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

Transzmissziós meditációAz egyszerűség, mint alaphang
Napjainkban egyre több ember kutatja és fedezi fel magában a szellemi lényt, és keresi a lehetőséget, hogy kifejezésre juttathassa az életében a szeretetet, a békét és a bölcsességet. A folytonos és tartós szellemi fejlődéshez vezető két királyi út minden korban a meditáció és a szolgálat.

A transzmissziós-meditáció a legegyszerűbb út, hogy mindkettőt egyszerre tegyük, mondja Benjamin Creme. A transzmisszió-meditáció csoportos szolgálat, amelyen keresztül „lehozzuk” azokat a hatalmas szellemi energiákat, amelyek folytonosan a bolygónkra áradnak. A transzmisszió segítségével ezek az energiák hozzáférhetővé válnak az emberek számára. A folyamat az elektromos transzformátorhoz hasonlítható, amely lecsökkenti a feszültséget az áramforrás és a konnektor között. Ezek az átalakított szellemi energiák fokozatosan újjáalakítják a Föld valamennyi életformáját, és pozitív irányban változtatják meg a világunkat.

A transzmisszió során a Bölcsesség Mesterei tudományosan járnak el, és a szellemi energiákat a csoport résztvevőinek energiaközpontjaiba (csakráiba) vezetik. A csoport szó szerint „köztes állomásként” szolgál ezeknek az energiáknak a számára, amelyek így elérik az emberiséget, és elősegíthetik a fejlődését. Az egyensúly fokozatosan növekvő energiájának hatására például egymáshoz talán évszázadok óta ellenségesen viszonyuló államok felfedezik, hogy leülhetnek a fehér asztal mellé, és békésen tárgyalhatnak a megoldásokról.

Az energiák lehívására a csoport közösen elmondja a Nagy Felhívást.
Ezt a hatalmas imát Maitreya, a világtanító adta az embereknek 1945-ben, hogy saját maguk is lehívhassák azokat az energiákat, amelyek megváltoztathatják a világot, és ezzel lehetővé tegyék Maitreya és a Bölcsesség Mesterei visszatérését. A Nagy Felhívást sok nyelvre fordították már le, és ma a világ minden pontján rendszeresen imádkozzák.
Nincs szükség különösebb képzettségre a meditációban, hogy az energiák átvitele megtörténjen. Mindössze annyi kell, hogy az agy és a Lélek vagy Tudatfeletti összehangolódjon. Ez elérhető, ha a figyelmünket az 'ajna' központon tartjuk, a szemöldökök között levő energiaközponton, ezzel egyidejűleg az OM mantrát zengetjük magunkban hangtalanul, mentálisan. Ahogy a figyelem elvándorol, lágyan ismét zengetjük magunkban az OM mantrát és visszavisszük a figyelmünket a központra. Nem szükséges az OM-on meditálni, csak arra használjuk, hogy a figyelmünket visszavigye. Más dolgunk nincs, csak ezt a figyelmet fenntartani, a Mesterek végzik az energia átvitelt. A kulcsszó az egyszerűség.
A transzmisszió-meditáció, tudományos, vallásokhoz nem kötődő és rendkívül hatásos tevékenység. Nem áll ellentmondásban más vallásokkal vagy egyéb szellemi tevékenységekkel. Sokkal inkább a gyakorló személyes meditációja lesz, és fokozza minden más szolgálat hatékonyságát, amit a gyakorló emellett esetleg végez. Sok ember úgy érzi, hogy a segítségével könnyebbé vált a számára megtapasztalni és továbbadni a szeretetet. Másoknak pedig a gondolkodása vált intenzívebbé és kreatívabbá. Megint mások a transzmisszió alatt spontán gyógyulást élnek meg.

Egy világméretű mozgalom
Az első transzmisszió-meditációs csoportot Benjamin Creme alapította 1974-ben Londonban. A meditációnak ezt a formáját a mesterétől kapta, aki a Bölcsesség Mestereinek egyike.

Budapesten is tervezzük transzmissziós csoport létrehozását, amennyiben szeretne részt venni egy ilyen meditáción, kérem jelezze e-mail-ben: info@share-international.hu

 

 
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak