KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

A Mester szavai

 

A végleges döntés

A Mestertől — Benjamin Creme által
2004. júniusi üzenet, aktualitása ma is érvényes.

"Az általános megfigyelőnek ma a világ szétszakítottnak tűnik, és olyannak, hogy azok uralják, akik a béke utáni vágyat nem osztják, és a gazdaságuk és hatalmuk növekedését csak a harcok káoszában látják. Sajnos ez uralkodik dacára, hogy sokan vannak azok is, akik már belefáradtak a háborúk értelmetlenségébe és az utat keresik, ezt a tébolyt mindörökre megszűntetni. A szívükben a vágy és a remény ég, a béke és a fejlődés ideje után mindenki számára. És ez a gondolkodás már minden országban megtalálható, és képviseli a világ reményét.

És ők lesznek azok, akikhez Maitreya fordulni fog, ha majd eljön a nyilvános fellépésének az ideje. Ők azok, akiknek a jövő vízióját már most átadja, és ők lesznek azok is, akik majd millió számra a tanácsára reagálni, és a bizakodást terjeszteni fogják.

A döntések ideje közel van, nagyon közel. Maitreya kész és elhatározott az utat felmutatni, és az irányt megadni. Milliók várnak már a tanácsára, a sugallataira, a bölcsességére, szeretetére. Maitreya a garancia minden ember jövőjének. "

A Mester a bölcsesség mesterei hierarchiájának egy idősebb tagja. Neve bizonyos okok miatt még nem hozható nyilvánosságra, csak annyi, hogy ezoterikus körökben valószínűleg jól ismert. Benjamin Creme állandó telepatikus kapcsolatban áll vele, és a Mester cikkeit diktálás útján kapja meg.

 

2015. január/február
2015. március
2015. április
2015. május
2015. június
2015. július/augusztus
2015. szeptember
2015. október
2015. november
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak