KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

Könyvek

Benjamin Creme számos könyvet írt, melyeket több nyelvre lefordítottak. A magyar nyelvű megjelenéseket ebben a hatalmas témakörben igyekszünk egymásra épülő módon kiadni, hogy a magyar olvasók, útkeresők is hasznos és beépíthető tanításokat vehessenek kézbe.
Az időtlen bölcsesség tanai
Ez a könyv bevezetésként szolgál ahhoz a hatalmas bölcsességhez, amely kezdettől fogva minden spirituális irányzat alapját alkotja. Ha az emberek felfedezik majd a közös forrást, amelyből minden vallási irányzat fakad, meg fogják érteni, hogy mindannyiunkat a szellemi testvériség köt össze, és valamennyien egy Atya gyermekei vagyunk, még ha a mindenkori hagyományok más és más néven nevezik is őt.

Az időtlen bölcsesség tanai, általános érvényű ezoterikus tanok: nem vallási, nem filozófiai, és nem tudományos, de mégis bizonyos értelemben mindháromnak része. Hisz az ezotériát az evolúciós folyamat filozófiájának is nevezhetjük, amely a természet és az emberiség fejlődésére és a tudat evolúciójára ad magyarázatot.
ISBN 978-963-12-0719-4
Az időtlen bölcsesség tanai olyan régiek, mint maga az emberiség. Olyan emberek csoportja által közvetített tanok, akik már maguk mögött hagyták a pusztán emberi szintet, és felemelkedtek a következő síkra, a szellem birodalmába. Ők a bölcsesség mesterei és az együttérzés urai. Olyan férfiak és nők, mint mi, de a tudatukat már kiterjesztették a szellem síkjára és segítik az emberiség fejlődését, és időről időre tovább adják a már felismert tanaik egy-egy részét, mindig azt, amit mi, az adott fejlődési szintünknek megfelelően be tudunk fogadni és hasznunkra is válik.

Ára 1.250,- + postaköltség

Kapható az Elixír könyvesboltban is!

Az eredeti angol nyelvű változat ingyenesen letölthető pdf formátumban.

 

 
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak