KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

A Mester szavai

 

Maitreya vezetése

A Mestertől Benjamin Creme által
2005. szeptember

"Napjainkban a politikusoknak és államfőknek, akárhogy is igyekeznek az eseményeket kontrollálni, egy „állam” nevű hajót egyenesen a folyam közepén tartani, egyre nehezebb lesz. Tehetetlenül kell nézniük ahogy a hozzáértésük dacára, egyre jobban csúszik el az irány, mintha láthatatlan kezek húznák. De ez a láthatatlan kéz nem más, mint a változások ideje, annak minden logikus következményével. A vezetők viszont még mindig nem értik meg, hogy az eddigi módszerek a mai problémák megoldásához már nem megfelelőek. Így továbbra is csak az újabb összejöveteleken tárgyalják a lehetőségeket, de rendszeresen kikerülik azokat a döntéseket, amelyek az egyedüli megoldást jelentenék.

A világ népei eközben sokféle szenvedéseik mellett remélik, hogy a sorsuk jobbra fog fordulni, hisz érzik, hogy nekik is járna egy jobb élet, de ezt maguktól elérni nincs lehetőségük. De örökké nem fognak várni, és a nép kezdődő türelmetlensége már mindig láthatóbb lesz, mert egyre hangosabban követelik, hogy az ő problémájukkal is foglalkozzon a világ. Sajnos a vezetők nem eléggé távolbalátók, és magyarázkodásokba, ígéretekbe menekülnek, hogy az igazságosság követeléseit elhallgattassák. De ez nem fog sokáig sikerülni. Sokan felismerték már, a szabadság, az igazságosság és a béke mély értelmét, és ezt a vágyat már nem adják fel. Így a nép lesz, és nem a vezetőik, akik a jövőt a saját szükségeik szerint fogják építeni. És ez így is lesz, mert ez az új erő a földön, – a nép hangja –, ami láthatóan erősödik, és hamarosan komoly része lesz a világ történéseiben.

Maitreya is kész a nép hangját jobb érvényesüléshez segíteni, csak a problémák oly sokfélék, hogy a változás útját nem egyszerű megtalálni. Ezért mindenkinek fel kell ismernie, hogy a sokfajta követelések egyetemes alapja, az igazságon alapuló béke és szabadság, ami minden ember alapvető szüksége is. Tehát csak a megosztás tud bizalmat kelteni, mert bizalom nélkül semmi sem lehetséges.

Ezért Maitreya üzenete: „Osztozzatok, és létesítsetek bizalmat, mert akkor megélhetitek, mennyi áldás van az igazságban és a békében.” Szeretné a népeket hangsúlyozottan arra emlékeztetni, hogy az a béke, ami után annyira vágyunk, csak ezen az úton érhető el.

És így fog megtörténni, az emberiség maga fog majd mindenkit osztásra és békére felhívni, mert egy új és erős, világszerte nyilvános vélemény bizonyítja majd a nép hatalmát, ami lehetetlenné is teszi majd a mai vezetők stratégiáját.

És ekkor fog majd Maitreya a népek elé állni, hogy a következő időkbe Ő vezesse őket. "

Ahogy azt az olvasók láthatják, ez a szöveg nem Benjamin Creme Mesterétől, hanem Maitreyától, a világtanítótól származik. Ez az üzenet Benjamin Creme-hez 2016. március 31-én mentális-telepatikus úton jutott el.

 

2016. január/február
2016. március
2016. április
2016. május
2016. június
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak