KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

A Mester szavai

 

Maitreya üzenete

Maitreyától — Benjamin Creme által
2016. március 31.

"Ezek a napok sokaknak nehezek, és még a legerősebben bízó lelkek is érzik az aggodalmat és a kételkedést. És ha mondom, hogy Én, aki Egy vagyok közületek és ebből a világból való, veletek összedolgozok, akkor az igaz. De az is, ha azt mondom, hogy az idő közel van, ahol minden ember engem felismer és rám pozitív módon reagál - az is igaz.

Csak a törvény kívánja meg tőlem, hogy még egy rövid ideig várjak, de ennek a törvénynek a keretein belül, minden nap, és mindenhol ahol segítségre van szükség, veletek vagyok.

Nemsokára az egész emberiség is a tudatára jön majd a jelenlétemnek, és kész lesz a világ változását elfogadni.

Gondoljatok csak arra, hogy mi most egy Civilizáció kezdetén és egynek a végén vagyunk, és így a világtörténelem egy különleges állapotát éljük meg, ami által érthető, hogy az emberiség a változás fájdalmait érzi. Ez egyeseknek a szabadság ajándékát, de másoknak a biztonság és a nyugalom elvesztését jelenti.

De a fájdalmak testvéreim, csak rövid ideig fognak tartani, és ezt sokan tudják is. Mert a segítség mellettetek van, hogy az Titeket ezen a nehéz időn átsegítsen.

Tehát fogadjátok örömmel ezt az időt és ismerjétek fel az Újnak a jeleit. Mert az igazság az, hogy nagyon sokféle módon vagyok veletek! Érezzétek önmagatok mélyén is, testvéreim, hogy a jövetelem az új idő megvalósulását segíti.

És ez egy világ lesz, amelyben az emberiség egységet fog alkotni, és a teremtés örömében mindenki a tehetsége szerint vesz majd részt, hogy tudását és szeretetét embertársaival megossza. "

Ahogy azt az olvasók láthatják, ez a szöveg nem Benjamin Creme Mesterétől, hanem Maitreyától, a világtanítótól származik. Ez az üzenet Benjamin Creme-hez 2016. március 31-én mentális-telepatikus úton jutott el.

 

2016. január/február
2016. március
2016. április
2016. május
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak