KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

A Mester szavai

 

Üdvözlet az új időben

A Mestertől — Benjamin Creme által
2016. január 14.

"Üdvözlet mindenkinek ebben az új időben, az egység időszakában. Ugyan még sokan félelmetesnek érzik ezt a most kezdődő új időt, de ha jobban odafigyelünk arra ami történik, észrevesszük már az összedolgozását a változás nagy szószolóinak.

Napjainkban egynéhány bölcs személyiség is él ezen a Földön, akik meg tudják magyarázni az emberiség új helyzetét. Ezekhez tartozik Ferenc pápa is, aki az emberi ideálokat egyedülálló módon mutatja fel, és a hívőihez nagyon közel áll. De hasonlóan fontos a szerepe a Dalai Lámának is, mint az emberiség szószólójának és képviselőjének. Még eddig sohasem történt meg, hogy ilyen magas képességű vezetők egyidejűleg élnek a Földön, hogy az emberiségnek továbbítsák a felismerését annak, hogy minden jó lesz. Hisz az embereknek mindenhol a Földön már csak rövid időt kell várniuk, míg a vágyuk teljesül. És addig, nap mint nap, áldják a vezetők a földet, és a szeretetük megérint minden szívet.

Viszonozzátok ezt a szeretetet, és várjátok azt, aki jönni fog! Változtassátok a félelmeteteket szeretetteljes várakozásra, és az öröm érzésével nézzetek a jövő felé. Már nem tart sokáig, míg a csoda örömét megélitek, és a jelenlétét látni fogjátok. Akkor viszont azt is tudni fogjátok, hogy miért éppen most, ebben a különös időben születtettek és éltek ezen a földön.

Isten áldása legyen veletek és óvjon meg minden félelemtől!"

A Mester a bölcsesség mesterei hierarchiájának egy idősebb tagja. Neve bizonyos okok miatt még nem hozható nyilvánosságra, csak annyi, hogy ezoterikus körökben valószínűleg jól ismert. Benjamin Creme állandó telepatikus kapcsolatban áll vele, és a Mester cikkeit diktálás útján kapja meg.

 

2016. január/február
2016. március
2016. április
2016. május
2016. június
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak