KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

A Mester szavai

 

A jövőbe vezető út

Kivonat a SHARE International magazin 2014. szeptemberi számából
A Mestertől — Benjamin Creme által
2014. augusztus 6.


"Üdvözlöm Önöket ezen az ünnepen! Mivel új korszak küszöbén állunk, az emberekben felmerül a kérdés, hogy vajon mi vár rájuk. Mint azt sokan tudják, a világ két majdnem azonos nagyságú csoportra oszlik. A kettő közül az egyik a Halak-korszak tipikus jellemzőit testesíti meg, mely már elhalványulóban van. E kor nagyszerű vívmánya, a határozott egyéniség, mely napjainkban már világszerte is megfigyelhető, és időközben a legnagyobb veszéllyé vált számunkra, és mindannyiunk jövőjét fenyegeti. Ez az alapja az országok kegyetlen versenyének, melyben a legnagyobbak és legerősebbek maguknak követelik az oroszlánrészt.

Ám napról-napra egyre erősebben éreztetik jelenlétüket a Vízöntő-kor gyógyító vizei is, és elvezetik az emberiséget a szakadék széléről. Emberek milliói érzik már, hogy összetartoznak, és csak akkor lesznek képesek a túlélésre, ha mindenki jóléte érdekében együtt dolgoznak. Az emberiség lassanként a tudatára ébred annak, hogy ez az újfajta látásmód bölcsebb, és a jövőbeli harmónia felé vezető utat mutatja. Ezt az ébredést nem lehet sem feltartóztatni, sem megakadályozni, mert a szintézis, egyesülés és összeolvadás nagy urai állnak mögötte. Így bevezetésre kerül majd az élet új rendje, és maga Maitreya, a nagy tanító fogja mutatni az utat.

Ez az idő pedig már nagyon közel van. Legyetek hát éberek, ne aludjatok, és ne mulasszátok el a hívását! "

A Mester a bölcsesség mesterei hierarchiájának egy idősebb tagja. Neve bizonyos okok miatt még nem hozható nyilvánosságra, csak annyi, hogy ezoterikus körökben valószínűleg jól ismert. Benjamin Creme állandó telepatikus kapcsolatban áll vele, és a Mester cikkeit diktálás útján kapja meg.

 

2014. január/február
2014. március
2014. április
2014. május
2014. június
2014. július/augusztus
2014. szeptember
2014. október
2014. november
2014. december
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak