KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

A Mester szavai

 

Az új környezet

Kivonat a SHARE International magazin 2014. júliusi számából
A Mestertől — Benjamin Creme által
2014. május 31.


"Ha a Mesterek megkezdik a hétköznapi világba való történelmi visszatérésüket, sok tennivalójuk lesz, hogy megfelelően tudjanak működni ebben a számukra új környezetben. Mint sokan tudják, ők rendszerint telepátia útján kommunikálnak, de ha emberekkel dolgoznak együtt, akkor újra el kell sajátítaniuk az emberi nyelvet, melyet már rég nem használtak. Sok idősebb fivéretek már intenzíven foglalkozik azokkal a problémákkal, amelyek a fizikai síkon folyó tevékenységgel kapcsolatosak. Ily módon nagyobb bizalom alakulhat ki, és ez megkönnyítheti a munkát is.

Ezen kívül sok Mesternek évszázadokon keresztül csak kevés, vagy semmilyen közvetlen kapcsolata nem volt az emberiséggel, így számukra a külső körülmények és munkamódszerek teljesen újak lesznek. Természetesen a Mesterek nagyon alkalmazkodóak, és gyorsan tanulnak, de néhányuknak a külső síkokon történő szokatlan működés mégis kihívást fog jelenteni.

Néhány Mester már hosszú évek óta készíti fel tanítványok egy nagyobb csoportját arra a nehéz feladatra, hogy az új civilizáció terveit politikailag és ökonómiailag valóra váltsák. Ezek a jól képzett, és demokratikus módon kiválasztott férfiak és nők fogják a Hierarchia idősebb tagjainak terveit konkretizálni és a gyakorlatba átültetni. Így a világ újjáépítése zökkenőmentesen haladhat, mivel felismerik, és figyelembe veszik az emberek szükségleteit. Az újjáépítés feladata hatalmas, és az emberek számára olyan lehetőséget biztosít a szolgálatra, mint azelőtt még soha. Elsőként a sokmilliónyi szegénységben és ínségben élő emberről kell gondoskodni egy olyan nagyszabású sürgősségi program keretében, amilyenre eddig még nem volt példa.

Lassanként a gigantikus városaink is átadják helyüket kisebbeknek, amelyek kertek és parkok sokaságával lesznek tele. Napjaink szörnyű nyomornegyedeit felváltják olyan változatos területek, amelyek a felélénkülést és a kikapcsolódást is szolgálják egyben. A jelenlegi helyzethez képest nyilvánvaló különbséget jelent majd a környezetszennyezés és szmog hiánya. A városokban és a falvakban a friss levegő valóban friss lesz. Az utazás gyorsan és hangtalanul zajlik majd, és a leghosszabb utazás is rövid és kellemes lesz. Kimerültség pedig nem létezik majd többé.

Nyilvánvaló, hogy időre van szükség ahhoz, hogy minden megvalósuljon, de a szépség keresése fokozatosan életünk alaphangjává válik majd. Ezt az átalakulást az a határtalan energia fogja biztosítani, ami mindenkié, és szabadon rendelkezésre áll. Ez harangozza majd be az új korszakot, és minden embert arra hív fel, hogy a nagy tervért való szolgálatban a legjobbját nyújtsa. "

A Mester a bölcsesség mesterei hierarchiájának egy idősebb tagja. Neve bizonyos okok miatt még nem hozható nyilvánosságra, csak annyi, hogy ezoterikus körökben valószínűleg jól ismert. Benjamin Creme állandó telepatikus kapcsolatban áll vele, és a Mester cikkeit diktálás útján kapja meg.

 

2014. január/február
2014. március
2014. április
2014. május
2014. június
2014. július/augusztus
2014. szeptember
2014. október
2014. november
2014. december
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak