KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

A Mester szavai

 

Problémák, melyek sürgős cselekvést igényelnek

Kivonat a SHARE International magazin 2014. áprilisi számából
A Mestertől — Benjamin Creme által
2014. március 5.


"Anélkül, hogy ellentmondástól kellene tartanunk, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a világban nincs minden rendben. A nagyon gazdagok és a reménytelenül szegények közötti szakadék például egyre nagyobb lesz, és ez a végletes egyensúlyhiány egyetlen társadalom számára sem egészséges. A vagyonos körökben is biztosan akadnak olyanok, akik vagyonukat valóban megosztják a szegényekkel, de a nagyon gazdagok általában inkább arra törekszenek, hogy mások kárára még gazdagabbá váljanak. Az élet minden területén megtapasztalható egyre növekvő üzletiesség már önmagában is egy “időzített bomba“, mely, ha felrobban, térdre fogja kényszeríteni a jelenlegi gazdasági struktúrát. Ez az idő pedig már nincs messze. A feszültség, melyet ez a mélyen anyagias gondolkozás teremt, olyan hatalmas, hogy már az egyensúly felborulásának veszélyével fenyeget. A legtöbb ember nincs tisztában ezekkel az erőkkel, mert a feszültség kialakításában ők maguk is a legmélyebben érintettek.

Ezzel az emberiség számára egyetlen természetes út nyílik, mely abban áll, hogy elfogadja az osztozás alapelvét. Ez a felismerés egyre inkább beférkőzik az emberek tudatába, akkor is, ha megvalósításától még messze állnak. Ezzel egyidejűleg azok az ökológiai problémák, melyekkel a világnak szembesülnie kell, kritikus méreteket öltöttek. A legtöbb ország ma már tudatában van annak, hogy a felmelegedés mindenkit egyformán veszélyeztet, abban a kérdésben azonban nem értenek egyet, hogy vajon az ember felelőssé tehető-e ebben, és ha igen, akkor milyen mértékben. Az lenne a legésszerűbb, ha az emberek abból indulnának ki, hogy az éghajlati terhelés nagy részéért ők maguk felelősek, és ezért minden lehetséges gyakorlati intézkedést meg kell tenniük, hogy ezeket a problémákat orvosolják.

Egyes országok már biztosan ezt teszik, de nem mindegyik. Mi azt javasolnánk, készüljenek fel arra, hogy a problémák 80 százalékáért az emberi cselekvés, illetve annak elmulasztása a felelős, és saját, valamint gyermekeik érdekében minden tőlük telhetőt meg kell tenniük annak érdekében, hogy ezeket megoldják. Mi biztosítjuk az embereket arról, hogy támogatni fogjuk őket, de nekik is részt kell vállalniuk ebből.

A világgazdaság összeomlásával tudatosulni fog az emberekben, hogy összetartoznak, és ez a felismerés alapjaiban változtatja majd meg a háborúhoz való hozzáállásukat is. Fel fogják ismerni, hogy a túlélésért folytatott harcban mindannyian összekapcsolódnak egymással, ezért Maitreya szavai egyre erősebb visszhangra találnak majd bennük. Az osztozás, az igazságosság és a szabadság a jövő legmeghatározóbb szimbólumai lesznek, mivel felismerik majd, hogy ezek ősi emberi jogok, és csak ez az út vezet az emberek közötti helyes kapcsolatok kialakítása felé."

A Mester a bölcsesség mesterei hierarchiájának egy idősebb tagja. Neve bizonyos okok miatt még nem hozható nyilvánosságra, csak annyi, hogy ezoterikus körökben valószínűleg jól ismert. Benjamin Creme állandó telepatikus kapcsolatban áll vele, és a Mester cikkeit diktálás útján kapja meg.

 

2014. január/február
2014. március
2014. április
2014. május
2014. június
2014. július/augusztus
2014. szeptember
2014. október
2014. november
2014. december
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak