KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

A Mester szavai

 

A haladás útja

Kivonat a SHARE International magazin 2014. márciusi számából
A Mestertől — Benjamin Creme által
2014. február 4.

"Minden férfiban és nőben megtalálható egy potenciális, mégis halhatatlan Isten. Ha az úgynevezett élet tapasztalatain keresztülmennek, egy olyan utazást tesznek, melynek végén kiderül, hogy ez egy lépést jelentett az Istennel való egység felé, mivel tudatosul bennük az isteni minőség, és felismerik, hogy ez nem más, mint a lélek, azaz önnön valónk. Eddig minden lélekről szóló tudásunk egyházi iratokból származott, melyek azt a benyomást keltették az emberekben, hogy a lélek valami tőlük különálló, melyet csak távolról lehet érzékelni és imádni. Ha azonban az ember továbbfejlődik, fokozatosan felismeri, hogy a lélek ő maga – bár egyelőre csak egy magasabb rendű és tisztább része, mégis ő maga. Így lép előre, és mélyíti el valódi lényének és céljának megértését.

Ma már emberek ezrei vannak tudatában annak, hogy ők éppen egy ilyen utazáson vesznek részt. Mivel életük ezzel mélyebb jelentőséget kap, többet szeretnének megtudni és megtapasztalni. Ezért idővel a meditáció felé fordulnak, és ezáltal nagy felfedezést tesznek: lépésről-lépésre nő bennük a bizonyosság, hogy ők maguk a lélek, vagyis a lélek nem egy absztrakt fogalom, hanem a tulajdonképpeni lényegük. Lassanként megváltozik az életük tempója, és a mélyebb jelentőség felismerése támaszt nyújt nekik mindenben, amit tesznek. Így fejlődnek az emberek a tökéletesség felé vezető úton, és tükrözik vissza egyre inkább a lélek isteni voltát és bölcsességét.

Mindenki részt vesz ezen az utazáson, de mindenki a saját maga módján: némelyek gyorsan és célratörően haladnak előre, mások lassabbak, és kevésbé biztosak lépteikben. De végül mindenki átmegy a különböző kapukon, melyek az úton való előrehaladását jelölik. Ma milliók vesznek részt úgy ezen az utazáson, hogy még nem is tudnak ennek az útnak a létezéséről, mégis követik lelkük hívását, és ezt választják. Megértik korunk kihívásait, megpróbálnak megfelelni nekik, és ezzel elvégzik feladatukat.

Tudatosan vagy tudat alatt, de reagálnak lelkük és Maitreya hívására, hogy felvegyék a harcot, és a világot lelkesedésükkel, bátorságukkal gazdagítva újra megelevenítsék. Ők majd látni fogják, hogy erőfeszítésük nem volt hiábavaló."

A Mester a bölcsesség mesterei hierarchiájának egy idősebb tagja. Neve bizonyos okok miatt még nem hozható nyilvánosságra, csak annyi, hogy ezoterikus körökben valószínűleg jól ismert. Benjamin Creme állandó telepatikus kapcsolatban áll vele, és a Mester cikkeit diktálás útján kapja meg.

 

2014. január/február
2014. március
2014. április
2014. május
2014. június
2014. július/augusztus
2014. szeptember
2014. október
2014. november
2014. december
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak