KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

A Mester szavai

 

A Vízöntő-kor eljövendő lehetőségei

Kivonat a SHARE International magazin 2014. január/februári számából
A Mestertől — Benjamin Creme által
2014. január 9.

"Az emberiség azokon a határokon belül, amiket számára jelenlegi tudatszintje megszab, már sok mindent véghez vitt. Ez sehol nem olyan egyértelmű, mint a tudományos eredményekben, a művészetben, a technikában és az építészeti teljesítményekben. Sok zseniális nő és férfi szenteli annak a feladatnak magát, hogy korunk kultúráját gazdagítsa, és mutassa az utat. Így a „Vízöntő-tapasztalatok” küszöbén sok új lehetőség nyílik meg az emberiség előtt, melyek azt kívánják tőle, hogy használja ki képességeit – azt az isteni képességet, mely felfedezésre vár.

A mi szempontunkból nézve ezek még csak a kezdetei, előkészületei egy olyan civilizációnak, amilyet az ember még soha nem élt meg – egy olyan civilizációnak, amit az ókor leg - nagyszerűbb időszakaival nemcsak, hogy össze lehet mérni, de azokat messze túl is fogja szárnyalni. Akkoriban a Mesterek mutatták az utat, mert ők – ahogyan ma mi – nyilvánosan éltek, és az emberiség úgy ismerte őket, mint olyan embereket, akik tudást és igazságot hoznak. A kerék közben körbefordult, mi pedig újra az ő nyomdokaikba lépünk.

A világ hamarosan meg fogja élni az emberiség legidősebb tagjainak, a Tudóknak, az Isten fiainak visszatérését. Próféciák megjövendölték az érkezésünket, és újra életre keltették a tanítványok várakozásait, de sokan még mély álomban vannak, és nem érzékelik, hogy mi történik jelenleg. Sokan sóvárogva várnak ránk, de eljövetelünkre csak valamikor a távoli jövőben számítanak. Hát nem veszik észre, hogy mi most kopogtatunk az ajtajukon?

Ébredjetek fel, barátaim! Ébredjetek fel, ti, akik a jó szolgálatában munkálkodtok! Mindenkire szükségünk van, aki velünk együtt tenni akar azért, hogy átalakítsuk a világot. Szükségünk van minden vágyatokra és örömötökre, reményeiteket és bizalmatokat nagyra értékeljük. Álljatok készen arra, hogy felismerjetek minket, és befogadjatok életetekbe. Nincs okotok arra, hogy féljetek a visszatérésünktől, hiszen mi a szeretet középpontját testesítjük meg. Ez a lényegünk, ezért szolgáljuk a világot. Mindig legyetek ennek tudatában, és ne féljetek! Mellettetek leszünk mint bátyáitok, hogy mutassuk nektek az utat.

Már régóta vártunk erre az alkalomra, számoltuk az éveket, hogy újra köztetek lehessünk, és nektek szolgálhassunk. Ha láttok minket, tudni fogjátok, hogy eljött a vég és az újrakezdés ideje: a megosztottság vége, és az osztozás kezdete.

A világ megmentésének terve tehát már folyamatban van, és magában foglalja mindazok munkáját is, akik arra vágynak, hogy a világot szolgálhassák. Napjainkban könnyen találhatunk lehetőséget a szolgálatra, hiszen a Föld maga kiált segítségért. Válasszátok ki, melyik területen szeretnétek közreműködni, és lássatok buzgón munkához! Sose feledjétek, hogy lelketek segíteni fog titeket ebben. Legyetek tudatában annak is, hogy a mi kezünk erőt ad nektek, és terheiteket együtt hordozzuk veletek.

Egy biztos: sok mindennek meg kell változnia; hogy milyen gyorsan, ez rajtatok múlik. Ahhoz, hogy tervünk minden részletében megvalósulhasson, a ti közreműködésetekre van szükségünk. A szolgálatra való felhívás az új civilizáció előkészítőinek szól, hogy lefektethessék az alapokat, melynek köszönhetően holnap egy jobb világ születhet. A felhíváskor menjetek a helyetekre, és segítsetek nekünk a mentőmunkában. Legyetek készen, ha üt az óra!"

A Mester a bölcsesség mesterei hierarchiájának egy idősebb tagja. Neve bizonyos okok miatt még nem hozható nyilvánosságra, csak annyi, hogy ezoterikus körökben valószínűleg jól ismert. Benjamin Creme állandó telepatikus kapcsolatban áll vele, és a Mester cikkeit diktálás útján kapja meg.

 

2014. január/február
2014. március
2014. április
2014. május
2014. június
2014. július/augusztus
2014. szeptember
2014. október
2014. november
2014. december
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak