KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

Maitreya útja a nyilvánosság felé

 

1875 óta Helena Petrovna Blavatskynak, a Teozófiai Társaság megalapítójának könyveiből a szélesebb nyilvánosság értesült már a nagy szellemi tanítóknak, a Bölcsesség Mestereinek létezéséről. A XX. század kezdetén egyre több emberben ébredt fel, de közben lassan el is hunyt a remény, hogy Maitreya, a világ tanítója, hamarosan visszatér. 1945 júniusában közölte Maitreya, hogy egy igen közeli időpontban személyesen kíván visszatérni a mindennapi élet világába, ha az emberiség elérte a béke bizonyos mértékét, és elkezdte bevezetni a „megosztás elvét”.

1977 júliusában hagyta el lakhelyét a Himalájában, és azóta látszólag hétköznapi emberként él London ázsiai közösségében. Innen fejti ki tevékenységét a színfalak mögött, és a világ minden részére továbbítja átalakító és nemesítő energiáit.

A nyilvánosság előtti megjelenésének időpontja sok tényezőtől függ. Szükséges, hogy az emberiség reagáljon az energiáira, és közvetítőjén, a világ médiáján keresztül hívja meg őt, hogy megjelenése ne sértse meg a szabad akarat elvét. Maitreya érkezéséről Benjamin Creme továbbít információkat, aki szorosan együttműködik a Bölcsesség egyik Mesterével, Maitreya egy tanítványával.

Creme először 1982-ben, egy Los Angeles-i sajtókonferencián ismertette Maitreya tartózkodási helyét, és arra szólította fel a médiát, hogy kezdje meg a kutatást utána. A média reakciója azonban mindössze arra korlátozódott, hogy tudósítottak a sajtókonferenciáról. Miután Creme 1987 augusztusában bejelentette, hogy „Maitreya a következő három-négy hónapban azon fog dolgozni, hogy áttörést érjen el a nemzetközi kapcsolatokban”, nem sokkal ezután létrejött az Egyesült Államok és a Szovjetunió közötti leszerelési megállapodás, amit addig senki sem tartott volna lehetségesnek.

Azóta világszerte mélyreható és pozitív változások következtek be, például véget ért a hidegháború, Németország újraegyesült, és Dél-Afrikában teret nyert a demokrácia. A világszerte beköszöntő enyhülés lehetővé tette, hogy Maitreya egyértelmű jeleket adjon a jelenlétéről. Vezető személyiségek és hétköznapi emberek is találkoztak vele részint személyesen, részint álmukban.

Egyszer csodálatos módon megjelent Nairobiban, Kenyában egy vallási szertartáson 6000 ember előtt, akik felismerték benne Krisztust, és sokan meggyógyultak.

Maitreyát itt lefényképezték, és a Kenya Times tudósítását a nemzetközi hírügynökségek is átvették.
[Maitreya Nairobiban 1988. június 11-én]

Azóta Maitreya és sok más mester intenzívebben tevékenykedik a Földön, és világszerte megmutatkoznak minden társadalmi réteg képviselői előtt. A természetfeletti események száma is drámai módon megnőtt. Ezek a jelek sok ember számára egy messiás érkezését jelzik. Ha sokasodnak a jelek és valósággá válnak az általa kezdeményezett, gyógyító változások, Maitreya egyértelműbben is meg fog mutatkozni. Viszont a nyilvánosság elé csak akkor léphet, ha az emberiség „hivatalosan” meghívja. „Megnyilvánulásának napján” világszerte látható lesz a televízióban, és mindenki telepatikusan is érzékelni fogja inspiráló szavait. Szeretetenergiája el fog árasztani minden szívet, és arra készteti majd az embereket, hogy vegyenek részt a világ megmentésében. De eközben több százezer spontán gyógyulás is be fog következni. És akkor tudni fogjuk, hogy valóban ő a világ tanítója.

 

 
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak