KEZDŐLAP

SHARE - INTERNATIONAL

VILÁGTANÍTÓ

KÉZLENYOMAT - MAITREYA

A MESTER SZAVAI

AZ IDŐK JELEI

TRANSZMISSZIÓS MEDITÁCIÓ

A NAGY FELHÍVÁS

KÖNYVEK 

ELŐADÁSOK

LINKEK

MEGJELENÉS-MEGRENDELÉS


 

A remény üzenete az emberiségnek

 

Benjamin Creme, egy brit művész, aki már régóta foglalkozik az időtlen bölcsesség tanaival, napjainkra a legfontosabb információs forrássá vált Maitreyáról, korunk emberiségének tanítójáról.

1959-ben érzékelte először a Bölcsesség Mesterének telepatikus üzenetét. Néhány évvel később arról értesült, hogy Maitreya a következő húsz évben vissza fog térni a Földre, és maga Benjamin Creme, ha készen áll erre, lehetőséget fog kapni rá, hogy aktív szerepet játszon ebben.

1972-ben Maitreya megkezdte Creme fáradságos és intenzív iskolázását, melynek eredményeképpen mostanra állandó telepatikus kapcsolatban állnak egymással. Ennek révén Creme rendszeresen megkapja a legújabb információkat Maitreya küldetésének alakulásáról, és ez a kapcsolat adja meg Creme számára a belső bizonyosságot, amely ahhoz szükséges, hogy ezeket az információkat tovább tudja adni a kétkedő világnak.

Benjamin Creme előadásokat tart egész Európában, Észak-Amerikában és a csendes-óceáni térségben, emellett rendszeresen ad interjúkat a rádióban és a televízióban. Tevékenységét honorárium nélkül, önkéntes munkaként végzi, és nem tart igényt szellemi rangra. Emellett ő adja ki a Share International folyóiratot, amelyet több mint hetven országban olvasnak. „A feladatom abban áll - mondja Creme - hogy létrehozzam az első kapcsolatot a nyilvánossággal, és segítsek abban, hogy kialakuljon a remény és a várakozás légköre, mert Maitreya csak ekkor jelenhet meg anélkül, hogy megsértené a szabad akarat elvét”.

 

 
A Share International nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentetett,
valamint honlapján található tartalmainak újraközléséhez kifejezett írásbeli engedély szükséges.
Az erre vonatkozó kéréseket általában nem szoktuk visszautasítani.
Kérjük, forrásként tüntessék fel: © Share International

További információ: info@share-international.hu (+36) 20 / 511-3681

keywords: Krisztus, Jézus, Mester, Share International , Megosztás, Maitreya, Buddha, Messiás, Imam Mahdi, Kuthumi, Koot Hoomi, Morya, Blavatsky, Bailey, Benjamin Creme, Spiritualitás, Szeretet, Ezoterikus, Új korszak